رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی با انتقاد از فشار دستگاهها به بانکها برای پذیرش طرحهایشان گفت: به بانکها حمله نکنیم و فشار نیاوریم و اجازه دهیم طرحهای منطقی و خوبی به بانکها معرفی شوند.
رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی که در بازدید یک روزه معاون اول رئیس جمهور به استان کرمانشاه او را همراهی می کرد، در جلسه شورای اداری این استان حضور یافت.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید صفدر حسینی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزرای نیرو و جهاد کشاورزی و مسئولین استان کرمانشاه برگزار شد، از اختصاص 10 میلیارد دلار از سرمایه صندوق توسعه ملی به بخش آب و کشاورزی استان کرمانشاه طی چهار سال خبر داد.
حسینی این امر را اقدامی بی نظیر در بحث اختصاص منابع این صندوق عنوان کرد و اظهار داشت: 60 درصد منافع حاصل از این سرمایه به خود استان کرمانشاه برگشته و دولت کار بزرگی در استان کرمانشاه انجام داده است.
رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه برای این اقدام به سهم خودم از دولت و رهبری تشکر میکنم گفت: این اقدام مانند تصمیمات جاری کشور نیست و ظرف 4 سال باید کار انجام شود و منابع تامین شود و به روشهای دیگر تامین اعتبار نخواهد شد که در انتظار تامین {منابع} باشیم.
وی با بیان اینکه مدیریت یعنی کسی که مسئول است راهحل ارائه دهد گفت: نمیتوان گفت راهحل فقط پول بوده و لذا در این محدودیت منابع باید دست به انتخاب زد، لذا اگر به این محدودیت توجه نشود دچار مشکلات خواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از طرحهای دولت گذشته طبق گفته مسئولین استان کرمانشاه انجام نشده و باقی مانده گفت: این در شرایطی بوده که درآمد آن دولت از نفت 700 میلیارد دلار بوده است.
حسینی گفت: با توجه به عنایات دولت به استان کرمانشاه مصوب شده که استان کرمانشاه در بین هفت استان دارای اولویت برای استفاده از این منابع به عنوان اولین استان مطرح شده که تسهیلات ویژه دریافت کند.
وی همچنین با اشاره به قطبیت استان کرمانشاه در بحث کشاورزی از اختصاص تسهیلات با سود 11 درصد به طرحهای کشاورزی در استان خبر داد و گفت: همچنین تسهیلات ارزی در کشور با سود شش درصد بوده که برای کرمانشاه چهار درصد در نظر گرفته شده است.
وی همچنین زمان و دوره بازپرداخت برای سایر استانها را هشت سال عنوان کرد و گفت: این زمان در جهت جذب سرمایهگذار برای کرمانشاه ده سال در نظر گرفته شده است و سهم آورده سرمایهگذار نیز برای سایر استانها 30 درصد بوده که برای کرمانشاه 15 درصد در نظر گرفته شده است.
وی گفت: ما باید سیاستگذاری کرده و امکان توجیه طرحها را فراهم کنیم.
رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی با انتقاد از فشار دستگاهها به بانکها برای پذیرش طرحهایشان گفت: به بانکها حمله نکنیم و فشار نیاوریم و اجازه دهیم طرحهای منطقی و خوبی به بانکها معرفی شوند.
وی افزود: در این راستا کارگروه را در مرکز استانها حذف کردیم که این فرآیند تسهیل شود.
حسینی گفت: در مورد بخش کشاورزی هم با دستور معاون اول رئیس جمهور هر طرح کشاورزی که اقتصادی با شرایط لازم به صندوق توسعه معرفی شود قبول خواهیم کرد و سقفی برای این طرحها وجود ندارد اما با ویژگیهای لازم منابع تامین خواهد شد.
وی تاکید کرد: هر طرح کشاورزی به محض اینکه از طرف بانک توجیه فنی و مالی آن تایید شود به صندوق توسعه ملی معرفی خواهد شد و صندوق طبق قانون موظف است ظرف دو هفته پاسخ دهد.