رئیس صندوق توسعه ملی با تقدیر از مشارکت 50 درصدی مردم و تبریک پیروزی دکتر مسعود پرشکیان در انتخابات ریاست جمهوری از احزاب خواست برنامههای خود را در اختیار رئیس جمهور منتخب قرار دهند.
به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، مهدی غضنفری رئیس صندوق توسعه ملی در تازهترین توئیت خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
تبریک به همه «جمهور»، مشارکت حدود ۵۰ درصدی مردم و نتیجه آن یعنی انتخاب جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان بعنوان رئیس جمهور چهاردهم را به همه مردم عزیز ایران تبریک میگويم. همچنین از همه آنانی که باعث شور انتخاباتی شدند، ممنونم.انشاءالله دولت جدید در مسیر خدمت به مردم نجیب ایران موفق و موید باشد.
فارغ از رقابت حزبی و نتیجه آن، همه احزاب و افرادی که برنامهای برای توسعه کشور دارند بهتر است آنرا در اختیار تیم برنده قرار دهند، تا راه طولانی توسعه، سریعتر طی شود.
به امید ایرانی آباد.
مهدی غضنفری رئیس صندوق توسعه ملی طی هفتههای اخیر و در روزهای منتهی به انتخابات تلاش کرده است با انتشار رشته توئیتهایی با محوریت انتخابات، در توسعه فرهنگ انتخاباتی مردم و به چالش کشیدن شعارها و برنامههای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نقش آفرینی کند.
این فعال سیاسی- اقتصادی و وزیر اسبق صنعت و معدن، روز گذشته همزمان با دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در صفحه شخصی خود، مردم را به مشارکت گسترده در انتخابات دعوت کرد و نوشت:
"عدم مشارکت در انتخابات، موجب حکمرانی اقلیت می شود و نه بهبود اوضاع...
رئیس جمهور ۲۰ درصدی، یادش بماند که در هر جمع ۱۰۰۰ نفری سخن میگوید، حدودا ۸۰۰ نفر به او رای ندادهاند.
جهت یادآوری عرض شد..."
البته مردم تنها مخاطبان توئیتهای مهدی غضنفری نبودند و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری هم در پستهای رئیس صندوق توسعه ملی به چالش کشیده شدند.
مهدی غضنفری جلب مشارکت مردم در روندهای سیاسی را منوط به عملکرد «مستاجر پاستور» دانست و با انتشار فهرستی از ضرورتهای دنبال کردن حکمرانی متعالی از سوی رئیس جمهور منتخب سخن گفت.
در توئیت رئیس صندوق توسعه ملی آمده است:
ضمن سپاس بیکران از مردم شریف ایران،اگر میخواهیم مشارکت باز هم بیشتر شود «مستاجر پاستور» باید روشهای حکمرانی متعالی را دنبال کند:
در توئیت مهدی غضنفری " باور کردن جمهور و فهم بهنگام خواستههای به حق آنان، ایجاد تعادل عاقلانه میان آرمانها و واقعیتها، مشخص کردن حوزههای اقتصادی و غیراقتصادی محتاج بهبود فوری، تعیین شاخص ارزیابی حوزههای نیازمند بهبود، ارزیابی، سنجش و گزارش به مردم و مشارکت دادن حداکثری مردم و گروهها در همه عرصهها، اجتناب از فعال کردن هر گسل اجتماعی یا فرهنگی، مبارزه علمی و عملی با فساد در چهرههای مختلف آن، مسئولیتپذیری، پاسخگویی و شفافیت حکمرانان در هر سطحی، پذیرش دنیای خاکستری (بازچینی اولویتها - یعنی رتبه بالاتر به آرمانهای شدنی)، پذیرش دنیای خاکستری (بلوغ حکمرانی در حل مسائل بینالمللی)، پذیرش دنیای خاکستری (آنچه مردم هستند) ".
از مهمترین وظایف و سرفصل برنامههای رئیس جمهور منتخب عنوان شده است.
رئیس صندوق توسعه ملی که در گفت و گوها و اظهارنظرهای رسانهای، از جمعه 8 تیرماه به عنوان «روز جمهور» نام برده و نقش آفرینی همه ایرانیها در انتخابات را لازمه توسعه سیاسی و اقتصادی کشور می داند، هفته قبل و در دور نخست انتخابات که مناظرههای شش نفره نامزدها سبب داغ شدن رقابتها و بروز حاشیههای بسیاری شد طرفداران نامزدها را به تبدیل کردن رقابت به رفاقت دعوت کرد.
مهدی غضنفری در توئیتی که پیش از دور نخست انتخابات و در فاصله یک روز مانده به روز 8 تیرماه منتشر شد؛ بر ضرورت همراهی همه با منتخب مردم تاکید کرد و نوشت:
مخالفت یا معاضدت؟؟
روز ۸ تیر ماه و یا هفته بعد، اکثریت «جمهور» نامزدی را انتخاب میکنند و او با تنفيذ «مقام معظم رهبری» به پاستور خواهد رفت.
حال اگر آن فرد به هر دلیلی، مطابق میل و سلیقه ما نبود،
آیا با او «موافقت و معاضدت» میکنيم، یا «مخالفت و معاندت»؟؟
البته «انتقاد سازنده» یک وظیفه همگانی و همیشگی است...
ولی به «تشخیص مردم» احترام بگذاریم و آنرا بپذیریم؛
مقابل «رای جمهور» نباشیم.
انتهای پیام/