صندوق توسعه ملی از حیث علمی در تلاش است سمت وسوی همایش در تحقق رشد ۸ درصدی کشور تنظیم گردد و بتواند این تأثیر مثبت را بر GDP و GNP کشور جاری و معطوف نماید.
علی مقدمزاده معاون مطالعات و برنامهریزی در گفتگو با روابط عمومی صندوق توسعه ملی با اشاره به برگزاری چهارمین همایش این صندوق گفت: این همایش با محور « نقشآفرینی صندوق توسعه ملی در اجرای برنامه هفتم توسعه» در روز یکشنبه 23 اردیبهشت در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما ازساعت ۸ تا ۱۳ برگزارخواهد شد.
وی تأکید کرد: این چهارمین همایش صندوق توسعه ملی با دعوت از رئیس محترم جمهورجناب آقای رئیسی ومعاونایشان، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور آقای منظور به عنوان سخنرانان کلیدی همایش کار خود را آغاز خواهد کرد.
مقدمزاده افزود: این همایش در ۹ محور راهبردی که سرفصلها و مفاد برنامه هفتم را شامل میشوند، با حضور مهمانان داخلی و خارجی از جمله مقامات سیاسی، سفرا، جامعه دانشگاهی، نخبگان، اندیشهورزان واندیشکدههای کشور، بخش خصوصی، شرکای اقتصادی صندوق توسعه ملی، اساتید، صاحبنظران و سایر علاقمندان برنامهریزی شده است.
دبیر علمی همایش تشریح کرد: صندوق از حیث علمی در تلاش است سمت وسوی همایش در تحقق رشد ۸ درصدی کشور تنظیم گردد و بتواند این تأثیر مثبت را بر GDP و GNP کشور جاری و معطوف نماید.
معاون مطالعات و برنامه ریزی صندوق توسعه ملی با اشاره به مهمترین نکته همایش تصریح کرد: تفکر ملی را برای ثبت روز پانزدهم دیماه بهعنوان روز «ثروت ملی» مبین نموده و در نامگذاری شعارسال از سوی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) لبیک و التزام خود را معطوف بدارد.
وی یادآور شد: در بخش راهبردی و عملیاتی، صندوق توسعه ملی در پی راهبری و پیشگامی در تدوین نقشه راه توسعه کشور به خصوص با بهرهگیری از ظرفیتهای ملی غیرفعال، احیای ظرفیتهای اقتصادی آسیبدیده و تسهیل فرهنگ ثروتزایی برای نسلهای آتی از طریق گذار راهبردی به فرصتهای نوین اقتصادی و اجتماعی است.
معاون مطالعات و برنامه ریزی صندوق توسعه ملی بیان کرد: امید است در دولت مردمی، مردمیترین صندوق کشور، بتواند پیشگام تحقق جهش تولید با مشارکت مردم باشد. مقدمزاده در ادامه گفت: با استفاده از تجربیات همایشهای سالهای گذشته و مستندسازی آنها در ۴۰۰ صفحه و بررسی نقاط قوت و ضعف در پنلهای مختلف، باعث شد تا در چهارمین همایش صندوق توسعه ملی به دنبال جمع آوریایدهها باشیم؛ ایدههای خلاقانه صاحبنظران، کارشناسان، نخبگان، دانشگاهیان و کار آفرینان میتواند سرعت حل مشکلات را چندین برابر کند. وی تأکید کرد: ذیلاً کمیته همایش همچون سنوات پیش، با گردآوری، متنکاوی و مهندسیایدهها، گفتمانها و سخنرانیهای همایش به تولید بسته جامعاندیشهورزی (مرتبط با محورهای همایش) اقدام نموده و بستر تقویت عملکرد صندوق را پیش از پیش تسهیل مینماید؛ امید است که صندوق همچنان بتواند با بهرهمندی از ظرفیتهای فکری و اجرایی در ارتقای کیفی و کمی دستاوردهای خود (منطبق با ماموریتهای تفویضی) مورد الطاف و رضای رهبری عزیز و ملت قدرتمند ایران اسلامی باشد.
انتهای پیام/