• En
  • یکشنبه 02 دی 1403

کل مبلغ قراردادهای صندوق توسعه ملی به بیش از 36 میلیارد دلار رسید



مجموع قراردادهای ریالی صندوق توسعه ملی با بانک‌های عامل برای حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی صنعت و معدن و آب و کشاورزی به 140 هزار میلیارد ریال رسید.

به گزارش ایسنا، معاون قراردادهای عاملیت و اعتبارات صندوق توسعه ملی اعلام کرد: آمار عملکرد صندوق توسعه ملی تاکنون شامل تعداد انعقاد 39 فقره قرارداد عاملیت ارزی و ریالی با 15 بانک عامل کشور است به طوری که تعداد 16 فقره قراردادها کاملاً ارزی و به مبلغ 29 میلیارد و 220 میلیون دلار و 23 فقره قراردادهای ریالی به ارزش 7 میلیارد و 200 میلیون دلار (معادل 140 هزار میلیارد ریال) است.

محمدرضا نظری در حاشیه مراسم انعقاد قرارداد جدید عاملیت صندوق توسعه ملی با بانک کشاورزی گفت: مجموع قراردادهای منعقده ارزی و ریالی صندوق توسعه ملی به 36 میلیارد و 420 میلیون دلار بالغ می‌شود.

عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی خاطر نشان کرد: بیشترین حجم قراردادهای منعقده به ترتیب با بانک‌های ملت، صنعت و معدن و کشاورزی است.

وی افزود: همچنین با توجه به بند 2-5 قانون بودجه سال 1391 کل کشور، صندوق توسعه ملی معادل ریالی 3 میلیارد دلار بابت تخصیص به بخش صنعت و معدن (به استثنای مسکن) با نرخ سود حداکثر 16 درصد با بانک‌های توسعه صادرات، سپه، توسعه تعاون، صنعت و معدن، صادرات، تجارت و رفاه قرارداد عاملیت منعقد نموده که در صورت محاسبه میانگین فروش قیمت هر دلار به نرخ 25000 ریال در مرکز مبادلات ارزی، منابع اختصاص داده شده به بخش صنعت و معدن بالغ بر 75000 میلیارد ریال خواهد شد و در نتیجه مجموع منابع ریالی تخصیص یافته به بخش صنعت و معدن (به استثنای مسکن) و بخش آب و کشاورزی به استناد بند 16 قانون بودجه سال 1390 و بندهای1-5 و 2-5 قانون بودجه سال 1391 کل کشور حدود 140 هزار میلیارد ریال می‌شود.

نظری با اشاره به محدودیت زمانی جذب اعتبارات بود‌جه‌ای، تأکید کرد: بانک‌های عامل به سرعت و با دقت و رعایت ضوابط و مقررات از این فرصت مناسب و استثنایی برای جذب منابع استفاده کرده و موجبات رشد و شکوفایی هر چه بیشتر بخش‌های صنعت و معدن، آب و کشاورزی کشور را رقم زنند.

عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی در پایان افزود: به استاد بند 4-5 قانون بودجه سال 1391 کل کشور، صندوق توسعه ملی مکلف است 18 درصد منابع سال 1391 خود را به پیمانکاران و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و تعاونی برای طرح‌‎های توسعه‌ای بالادستی نفت و گاز با اولویت میادین مشترک و با تضمین وزارت نفت بدون انتقال مالکیت نفت و گاز اختصاص دهد که در همین راستا قراردادهایی با بانک‌های پاسارگاد، ملت و سپه منعقد شده است.

انتهای پیام

امتیاز به خبر :