دکتر مرتضی شهیدزاده راهبردهای صندوق توسعه ملی در سال "رونق تولید"مبتنی بر اهداف اساسنامه ای و رهنمودهای مقام معظم رهبری را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی در دیدار نوروزی با معاونان، مدیران و کارشناسان صندوق ضمن تبریک اعیاد ملی و مذهبی اخیر و گرامی داشت حادثه دیدگان سوانح سیل در استان های کشور بر ضرورت تدوین یک برنامه استراتژیک در چارچوب اساسنامه و رهنمودهای رهبر انقلاب تاکید کرد و افزود: در راستای دستیابی به اهدافی همچون تبدیل منابع حاصل از صادرات نفت و گاز به سرمایه های زاینده و مولد و حفظ سهم نسل های آینده از این منابع ضروری است با شناسایی فرصت ها و تهدید های محیطی داخل و خارج از سازمان و همچنین نقاط قوت و ضعف موجود، در همین روزهای آغازین سال راهبردها را مشخص کرده و با سخت کوشی در جهت تحقق آن همت بگماریم.
وی با اشاره به فرازهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری که همواره بر حمایت صندوق از بخش خصوصی تاکید فرمودند و همچنین انتخاب سال "رونق تولید" از سوی ایشان برای سال 98 خاطرنشان کرد که دشمن در حال جنگ اقتصادی با ما است و البته همانطور که رهبری فرمودند باید در این جنگ پیروز شویم.
رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی با تاکید بر هدایت منابع صندوق توسعه ملی برای رونق بخشی به تولید از طریق بخش خصوصی با ارائه بخشنامه ها و قراردادهای منعقده با بانک ها و دستگاه های اجرایی آن را به عنوان یک راهبرد جدی از سوی صندوق در اقتصاد کشور معرفی کرد.
شهیدزاده در ادامه به همکاری و مساعدت با بخش خصوصی برای استفاده از منابع خارجی و اهرمی نمودن منابع صندوق توسعه ملی با استفاده از منابع خارجی را دیگر راهبرد جسورانه صندوق توسعه ملی در سال 98 عنوان کرد.
وی همچنین از هدایت بخشی از منابع برای اجرای زیرساخت ها و خدمات صادراتی به منظور کمک به رونق تولید به عنوان سومین راهبرد صندوق بر شمرد و خاطر نشان ساخت که این رویکرد در حل بحران اشتغال و بهبود معیشت مردم موثر خواهد بود.
دکتر شهیدزاده با اشاره به چهارمین راهبرد اساسی و موثر صندوق گفت: اختصاص بخشی از منابع به سرمایه در گردش برای صنعت و کشاورزی نیز با هدف حفظ اشتغال و تولید موجود در رئوس تصمیم گیری ها و اهداف صندوق قرار خواهد داشت.
در پایان رئیس هیأت عامل صندوق در تشریح پنجمین راهبرد با توجه به شرایط ویژه اقتصادی در کشور خواستار هماهنگی و کمک بانک های عامل به منظور کمک به بخش خصوصی برای راه اندازی پروژه های در دست اجرا و همچنین تدوین برنامه های علمی وصول مطالبات از مشتریان شد.